Interview - Kim Klein Obbink

Gepubliceerd op 12 september 2024 om 19:47

Om de interviews bij schietbaan ‘t Weideke af te sluiten hebben wij nog een mooi artikel voor jullie! Deze keer met Kim Klein Obbink. Kim was als een van onze “beginnelingen” aanwezig bij het laatste shooting event en wil zich snel gaan inschrijven voor de jachtcursus!

Kim is opgegroeid in een echte jagersfamilie. Samen met haar vader is ze veel in het veld te vinden en ook haar beide opa’s hebben gejaagd. Naast dat Kim veel buiten is voor het jagen, is ze ook voor haar studie bos- en natuurbeheer regelmatig in de natuur te vinden! Haar eerste keer zelf schieten was op een WBE kleiduivenschietdag. Omdat ze dit zo leuk vond en het direct goed ging, was dit reden genoeg om door te gaan oefenen!

Kim is regelmatig op de schietbaan te vinden, zo is ze straks goed voorbereid op het behalen van haar jachtakte. Tijdens het shooting event op schietbaan Vulpes Vulpes was Kim ook al van de partij en heeft ze veel geleerd over de afstand die gehouden moet worden tot de duif. Omdat dit een leerpunt voor haar is, heeft ze daar afgelopen event weer op verder geborduurd met de instructeurs. Je kunt dus heel goed op individueel niveau werken aan het verbeteren van je schietvaardigheid tijdens de shooting events!

 Naast dat het leerzaam is om elke keer op een andere baan te staan en de tips en tricks te krijgen van de instructeurs, is het Clay Ladies shooting event ook ideaal om tips te krijgen van andere dames, dit is altijd handig voor later! Kim: “De dag is natuurlijk ook gewoon heel gezellig. Je kunt veel contacten leggen en je kunt praten met vrouwen die dezelfde passie/hobby hebben als jij”.

Wil jij eens kennis maken met de schietsport? Of heb je al een akte/verlof en heb je zin in een gezellige dag met gelijkgestemden? Meld je dan nu aan voor ons shooting event op 25 mei bij KSV de Betuwe!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.